Kahvi / Kofeiini

Aamulla luin hesarin artikkelin kahvista ja kofeiinistä, ihan mielenkiintoinen koko aukeaman artikkeli kofeiinin vaikutuksista. Löysin muutaman sivun googlen avulla hesarin kahvi-artikkeleita, mutta pitäisi olla tunnukset jotta nuo pääsisi lukemaan tai no onhan tuossa tuo 2 viikon maksutta kokeilu.
  1. Artikkeli 1
  2. Tämä taitaa olla se sama, jonka luin
Kun tuossa on just tuo että ei kaikkia piristä, niin itse ainakin kuulun siihen kategoriaan. Tai no välillä ehkä tuntuu, että pakko saada kahvia ja sen jälkeen sit taas jaksaa. Mutta yleensä kahvi pistää nukuttamaan, ei ehkä aamukahvi mutta sit päivällä kun juo niin saattaa ruveta vaan nukuttaa jos juo kahvia.

Mutta jottei tämä olisi pelkkää kirjoittelua ja tämähän on SeTaKa:n blogi, joten laitetaan linkkiä verkkokaupan kahvinkeittimiin. Itselläni kahvinkeittimenä on Philipsin keitin, joka on myllyllä varustettu. Yleensä keittelenkin papukahveja ja nytkin keittimen yläpuolella hyllyllä on varmaan 5kiloa erilaisia papuja. Tuli tuossa ostettua erilaisia papuja, kun käytiin lomilla saimaan suunnilla. Imatrassa on nimittäin lähellä rajaa kauppa kun Disas Fish. Siellä on aina kahvia tarjouksessa, kun päiväykset menossa niin puolen kilon tai kilon pussin saa muutamalla eurolla.

Samassa hesarissa oli myös juttua grillauksen vaaroista nimittäin jostain PAH-yhdisteessä, joka aiheuttaa syöpää ja tulee grilliin jos käristää ruokia ja tulee mustaa ja jos puhdistele grilliä. Löysinkin yhden hesarin artikkelin aiheesta, kun en muistanut mikä toi kirjainyhdistelmä oli niin kirjoitin vaan googleen että "grilli ja syöpä", niin tuli tämä hesarin juttu.

Tähänkin loppuu laitetaan SeTaKa:n linkki grilleihin, no noi nyt ei oo mitään tulella olevia ulkogrillejä vaan ihan sähköllä olevia parilagrillejä.

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Mikä on SeTaKa?